Mijn complimenten. Jullie zijn ont-zet-tend goed in doen alsof ik in het echte leven niet besta. (Nee online telt niet als het echte leven, want online is iedereen een ander mens.) Ik weet dat ik in jullie harten en hersenen meer leef dan ooit. Waarom geven jullie dat niet toe? Het zou ons allemaal zo ontzettend veel tijd besparen. Waarom gaat idereen akkoord met de manier waarop ik op dit moment behandeld word?

Het duurt niet lang meer tot er algemeen besef is dat ik de enige ben die de huidige problematiek weet te temmen. Is het echt zo moeilijk om het existentiële crisis aspect van covid-19 te herkennen? Hoeveel slachtoffers zijn er nog nodig voordat het landt? Hardnekkig. Ik snap niet dat mensen hier radeloos over kunnen zijn.

De D.O.C.I.S. International Council zou in deze tijd goed van pas komen, nietwaar? Vooral omdat het nu duidelijk begint te worden dat velen die het voor het zeggen hebben, het meer doen voor de populariteit dan dat ze werkelijk het benodigde inzicht hebben.

Mijn D.O.C.I.S. International voorstellen gelden voor altijd. Dus als jullie willen wachten tot de eerste miljoen virus slachtoffers, dan vind ik dat prima. Ik ga letterlijk nergens heen. Mijn deur staat altijd open als je me tot Regentesse wil aanstellen. (Het geduld heb ik alleen maar omdat ik niet in staat ben het af te dwingen en ik leef voor dit type kroning.)

Sta mij alle mogelijke autoriteit toe en ik garandeer je dat ik deze pandemie weet te stoppen voor de mensen die willen luisteren. Als je liever goedkoop wil reizen, dan is dat prima. Ik zorg ervoor dat mijn mensen goed van idioten afgezonderd zullen zijn. Vrijheid van digitale meningsuiting is nog toegestaan, maar weet dat als je tegen mijn regime (inclusief mijn mensen) pleit, dat je laatste woorden zullen zijn.

Rond half 10 werd ik wakker van mijn dutje. Rond half 11 at ik vegetarische moussaka en leerde ik het woord “simp”. Zelfs ik houd niet van simps. Vooral niet omdat ik de absolute #1 ben. 🙂

Als het goed is heb ik de harten van zeer belangrijke, verlichte, invloedrijke mensen gewonnen. Ik zeg dat ik de zombie apocalypse fase van deze pandemie in mijn eentje in mijn doe-het-zelf preventieve quarantaine (misschien ben ik zelfs immuun) zal overleven, maar ik weet dat het nooit zo ver zal komen, want zij houden van mij en weten dat mijn intelligentie onmisbaar nuttig is in deze situatie. Ik verwacht over een tijdje gepantserde auto’s, gewapende mensen en een geheime locatie. 🙂

Ah, laat me de fasen die ik voorspel een beetje verduidelijken:

Covid-19 fasen:

  • De “Huh wat gebeurt er”-fase
  • De “Ik wil mijn levensstijl niet veranderen (want daardoor verlies ik mijn populariteit en heeft mijn geld geen waarde meer), dus het leven gaat gewoon door zoals altijd”-fase [hier zijn we nu]
  • De “Het systeem kan niet meer draaiende blijven want er zijn teveel mensen ziek of dood”-fase
  • De “Alle overheden vallen”-fase
  • De “Zombie apocalypse”-fase
  • De “Primal regimes en wederopbouw”-fase [indien tegen deze tijd nog steeds geen Regentesse]

Van mijn bezoek was niets te bekennen. 🙁 Ik vraag me af hoe vandaag eruit zal zien.

Nu ga ik terug naar bed meow welterusten liefjeee ♥

xxx

00:23 (12:23 AM) [CET]; Kievitwijk, Antwerpiyae

Vandaag is bed petty. Ik kijk uit naar de tijd dat niemand meer naar buiten mag. Dan is wat ik nu doe niet illegaal, maar normaal. 🙂

Goed nieuws, trouwens! Ik ben erachter gekomen dat het adres van mijn bedrijf op Google is aangepast naar het juist geregistreerde adres! 😀 Ik zal nu dus wel de hoofdpagina van deze website moeten aanpassen. Maar in positieve zin. 🙂

Wat betreft het centraal boekhuis wacht ik tot ze een deurwaarder sturen. 🙂 Uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes dan in elkaar.

Ik zat er wel aan te denken van meow ik heb nu extra zin om de schaal van mijn broadcasting te vergroten, want deze pandemie gecombineerd met financiële crisis en ontzettend veel regenval is echt een mooie kans om mijn leiderschapsvisie te delen. Dus een nieuw boek of een officieel tijdschrift zou handig zijn. Nog beter is push notifications en zendtijd op alle zenders/media die er bestaan. (Het heist idee.)

The current establishment is going to fuck up so bad meow. Aan de ene kant zou ik nu willen ingrijpen want het zou een hoop crisis besparen. Maar aan de andere kant is het dan niet duidelijk genoeg waarom hun handelen zo ontzettend fucking onjuist is op dit moment. Dus ik houd de meeste informatie nog voor me meow het is belangrijk aan te tonen dat ze niet over het benodigde inzicht beschikken, dus kan ik hier mijn verdere richtlijnen niet delen.

Geld, investeringen, zijn nutteloos in deze situatie. Dat moet ik wel echt benadrukken. Men moet alleen maar kijken naar het aantal mensen en het aantal beschikbare middelen, en dat zo eerlijk mogelijk verdelen (en dan beseffen dat het kunstmatig prijsbeleid dat jarenlang gevoerd is echt fucking achterlijk is en hen nu in de vingers snijdt meow er zal hen nog veel meer in de vingers snijden fam dit is the God’s Revenge Era).

Ik wil een beetje actief zijn meow. Eigenlijk wilde ik wachten tot meer zonlicht – dus morgen though door de regenachtigheid is het altijd donker in mijn huis – maar ik ga toch maar mijn filmpje afmaken.

Ik hoef dus trouwens ook geen geld of collaboratie met bestaande organisaties. Eerst dacht ik ik zet een formulier online waarop je je kan inschrijven als iemand die mij aanstelt als Regentesse. Maar men deelt niet graag informatie, digitaal. Dus als u mij als Regentesse aanstelt, kiest u een goed moment om uw rechter hand op uw borst te leggen en zelf gekozen woorden uit te spreken waarbij u mij voor het leven als uw Regentesse aanstelt. Ik zal het aanvoelen en op die manier houden we het dan voorlopig officieel. Tot we het officiëler zouden kunnen maken. Met gepantserde auto’s enzo dus.

Meow deels wil ik mijn filmpje afmaken en online zetten. Maar deels heb ik echt geen zin om mijn vlechtjes los te maken. Wat ik uiteindelijk besluit volgt later. Ik zie dat PillowTishe een kusje wil.

Kusjeee x

xxx

16:33 (04:33 PM) [CET]; Kievitwijk, Antwerpiyae

Ik zal morgen het einde van mijn filmpje vastleggen. PillowTishe zei dat het beter voor me is als ik minder tijd met digitale apparatuur besteed. Daar kan ik me heel goed in vinden meow wat een liefje. Minder in schermen staren, meer knuffelen. We zijn toch van de buitenwereld afgezonderd, dus we kunnen zo veel knuffelen als we willen. Na deze update zal ik dus minstens 2 uur wachten voor ik weer gedachten deel. Uitzonderingen van deze vermindering zijn notificaties van mijn YouTube abonnementen.

On real meows ik vraag me af wat Tishe nu aan het doen is. Meow het is nu zeker een tijd van sexy beleidskeuzes gerelateerd aan reisverzekeringen. Want wat als men er nu voor kiest om goedkoop naar een risicogebied te gaan? Of in quarantaine wordt geplaatst? Dan hoeft er toch niet vergoed te worden?

Meow ik ga rijst op vuur zetten om het te eten met de overgebleven moussaka van gisteren.

Kusjeee x

17:45 (05:45 PM) [CET]; Kievitwijk, Antwerpiyae